Зареждане

Франсис Нгану: Не помня нищо след първия рунд с Антъни Джошуа

Франсис Нгану: Не помня нищо след първия рунд с Антъни Джошуа
Публикувано на: Юли 28, 2024 в 06:00 ч
Известният френско-камерунски боец по смесени бойни изкуства (ММА) Франсис Нгану сподели мнението си за битката с британския боксьор Антъни Джошуа. Двамата премериха сили в боксов мач, който се проведе през март тази година в Рияд, Садутиска Арабия.

Франсис влезе в битката с високо самочувствие, след като в дебюта си почти победи Тайсън Фюри. Джошуа обаче не го подцени и го нокаутира тежко в два рунда. Бившият шампион на UFC в тежка категория призна, че не помни нищо след първия рунд с британеца.

Сега Нгану си почива, но планира дебют за PFL през октомври срещу Ренан Ферейра.

„След нокдауна реферът започна обратното броене. Станах. Рундът приключи и аз отидох в моя ъгъл, откъдето никога не се върнах. Не помня кога станах от стола си, за да започна втория кръг. Помня как точно се случи всичко, докато стигна до стола. Спомням си, че седях там и зрението ми започна да се замъглява. 

Човекът, който стоеше пред мен, казваше нещо, а след това гласът му започна да се отдалечава. Не знам дали беше умора, но нещо не беше наред. В първия рунд, когато бях в нокдаун, си помислих: „Наистина ли се подхлъзнах ? Какво точно ме събори на земята ? 

Усетих удара, но не самият удар ме събори. В този момент бях наистина объркан. Помислих си: „Какво, по дяволите, беше това ?“ Бях съборен с удар, който наистина не беше толкова тежък.", каза Нгану в подкаста на Джо Роугън.

Франсис е с рекорд 0-2 в бокса, но въпреки това планира да продължи с боксовите мачове.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес