Зареждане

Фонсека нокаутира опонента си и иска нов двубой за титлата

Фонсека нокаутира опонента си и иска нов двубой за титлата
Публикувано на: Септември 20, 2020 в 16:29 ч
Франсиско Фонсека подобри статистиката си на 27-3 след нокаут във втория рунд в Нуево, Никараро Манагуа в родината му Никарагуа.

Фонсека срещу Лещър Лара оглавяваше събитието Buffalo Boxing Promotions и Фонсека изпрати ясно послание до катеогрия супер перо, след като сломи опонента си с един удар в тялото.

Треньорът му, бившият световен шампион на WBC и WBA, Росендо Алаварес, коментира представянето на Фонсека;

"Фонсека наистина беше положил усилената работа в тренировките за тази битка, той наистина искаше да покаже за какво е тренирал. Всяка битка виждаме нов и подмладен Фонсека и планът е винаги да завърши битката бързо и със стил, работихме по този удар в лагера. Ще говоря с моя партньор Тони Толж и ще планираме стратегията за следващия ход на Франциско."
 

Фонсека, който е бивш претендент за световната титла, обсъди подготовката за битката и бъдещите си цели.

"Тренирах денем и нощем. Беше наистина удоволствие да спечеля с нокаут. Ударът беше усвоен до съвършенство. Късметлия съм, че имам толкова добър отбор около себе си", каза Фонсека.

"С екипа си съм готов за всеки от световните шампиони, Берхелт, Диас, Херинг, Алварадо. Ще обсъждам с Тони и ще планираме."

Мениджърът Толж отвори плановете за Фонсека да върви напред.

"Много съм доволен от представянето на Фонсека. Той се превърна в нов боец, това наистина се вижда. Всичко, което Франциско иска, е двубой за титлата. Имам много вяра във Франциско и отбора . Берхелт, Диас, Херинг или дори дерби с Алварадо, това са вълнуващи моменти за кариерата на Фонсека."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес