Зареждане

Флойд Мейуедър преговаря за реванш с Мани Пакиао

Флойд Мейуедър преговаря за реванш с Мани Пакиао
Публикувано на: Октомври 21, 2022 в 14:00 ч
Удай Сингх, който организира битката между Флойд Мейуедър (50-0) и блогъра Deji твърди, че Флойд преговаря с Мани Пакиао (62-8).

Ръководителят на Global Titans споделя, че всичко върви по вода. В момента двете страни преговаряли за парите от срещата. Флойд и Мани се биха през май 2015 година в Лас Вегас. "Money" спечели с решение, а битката продаде 4,600,000 платени гледания.

„Работим по организирането на битката между Флойд и Пакиао. Можем да обявим тази битка през декември. Това няма да е демонстративен двубой, а реванш. 

След като задоволиш финансовите нужди на Флойд, той ще бъде готов да се бие с всеки. Той ми каза: „Защо не? Нека направим тази битка." Той не е имал истинска битка от битката си с Конър Макгрегър през 2017 година.

Беше трудно да се преговаря с тях. Но Флойд осъзнава, че му остават три до четири години, преди да напусне спорта завинаги. 

След това говорихме с екипа на Мани Пакиао и те казаха: „Всичко е наред. Мани е готов да излезе на ринга." Сега говорим за числа и всичко това.“, каза Сингх пред SunSport.

Ще го бъде ли този реванш ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес