Зареждане

Floyd Mayweather срещу Manny Pacquiao 2 в Япония през декември

Floyd Mayweather срещу Manny Pacquiao 2 в Япония през декември
Публикувано на: Септември 17, 2019 в 08:37 ч
Качил: DoloR
Легендарният непобеден боксьор Floyd Mayweather твърди, че ще се бие за втори път с Manny Pacquiao. Това ще се случи през декември в Япония, а битката им ще бъде показно като тази, която той направи преди време с Tenshin Nasukawa. Mayweather e с рекорд 50-0 в бокса и е бивш световен шампион в 5 дивизии при професионалистите, а общо има 8 титли в три различни теглови категории. Неговата последна професионална битка беше преди 2 години в Невада, където той нокаутира Conor McGregor.

Pacquiao от своя страна е с рекорд 62–7–2 в бокса и тази година спечели 2 битки.Той е единствения боксьор, който печели титли в 8 различни категории. В своята последна битка той нанесе първа загуба на Keith Thurman и така спечели титлата на WBA в полусредна категория. В началото на тази година той подписа договор с RIZIN и Nobuyuki Sakakibara сподели, че планират нещо за него в края на годината.

В своя акаунт в социалните мрежи Mayweather сподели, че в момента работи по битка между него и Manny, която ще бъде реванш, но няма да участва в професионалната им статистика. Преди 4 години двамата премериха сили във Вегас и Floyd успя да го победи с решение, а сега най-вероятно ще има реванш, които няма да е от значение за кариерите им, но ще им донесе милиони, което е най-важно.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес