Зареждане

Floyd Mayweather победи Conor McGregor в 10-тия рунд

Floyd Mayweather победи Conor McGregor в 10-тия рунд
Публикувано на: Август 27, 2017 в 08:08 ч

Floyd Mayweather се оттегли официално от бокса със статистика 50-0, след като победи Conor McGregor при дебютния му мач на ринга в 10-тия рунд.

Двубоят бе предаван пряко по спортния канал Mtel Sport 2.

McGregor започна силно в началото, като дори си свали и гарда. Разликата в размера на двамата беше очевидна и MMA боецът имаше голямо превъзходство там.

Въпреки мръсната игра, която се очакваше от McGregor, той показа добър бокс, като дори сменяше гардовете, за да нанася атрактивни комбинации.

В интерес на истината McGregor взе първите три рунда, но както се очакваше от там нататък попадна във владенията на Mayweather. Старият майстор започна да обработва главата на тялото, не само за да запише точки, но и да неутрализира опонента си.

Вече левия прав не беше заплаха за боксьора и с той с лекота го избягваше. Mayweather наложи натиск, който си оказа влияние и McGregor започна да отстъпва.

От тук насетне Mayweather показа защо е най-добрият боксьор в момента, разигравайки дебютанта на ринга - колкото по изморен ставаше McGregor, толкова по-прецизни бяха ударите на Mayweather.
 

 
В 10-тия рунд реферът реши да прекрати срещата, след като видя, че няма смисъл да оставя McGregor да поема удар след удар.

Тук може да гледате пресконференцията след двубоя:
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес