Зареждане

Floyd Mayweather изригна: Бих се с доставчик на пица и изкарах повече от Manny Pacquiao

Floyd Mayweather изригна: Бих се с доставчик на пица и изкарах повече от Manny Pacquiao
Публикувано на: Юли 25, 2019 в 00:00 ч
Преди няколко дни легендата Manny Pacquiao нанесе първа професионална загуба на Keith Thurman, с което му взе титлата в полусредна категория на WBA. Ясно беше, че всички ще се интересуват от това дали Manny ще предизвика за реванш друга легенда в лицето на непобеденият Floyd Mayweather и "Pac-Man" не скри желанието си за втора битка. Това не се харесва на "Money" и той реши да вземе нещата в свои ръце с постове в социалните мрежи:


Наистина намирам за иронично това, че всеки път щом споменат името на Pacquiao в медиите, то винаги се свърза с моето. Цялата кариера на този човек се гради на връзката с моето име и мисля, че е време да спрете да го изпозлвате с цел кликания по статии и е време той сам да изгради тежест на името си. Дълги години слушахме как Floyd се страхувал от Pacquiao. Това, което е забавно обаче е, че спечелих нашата битка с лекота и всички трябваше да си връщат думите. 

Всички така наречени експерти, критици и завистливи американски фенове замълчаха, или си намираха всякакви причини, според които трябва да дам реванш на Manny Pacquiao. Моето мнение върху темата е, че всички сте ядосани от това, че счупих рекорда на Rocky Marciano и ненавиждате факта, че един негър незавършил училище ви надхитри, и въпреки очакванията се оттегли непобеден. В крайна сметка винаги ще се смея последен. 

Сега нека се придържаме към фактите. Аз правя повече пари от Manny. Победих те, а след това подписах  с теб. Бях на твоята битка и те наблюдавах, защото си мой служител и така би направил всеки истински шеф. Ти изкара 10 милиона за 12 рунда,  а аз си спечелих 9 милиона долара за по-малко от три минути в битка, която беше показно с доставчик на пица. Аз те бия психически, физически и финансово! Помни, че ти се биеш, защото трябва, а аз се бия когато си поискам. 




Разбира се Pacquiao не му остана длъжен и го предизвика за реванш:






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес