Зареждане

Еди Хърн за бъдещето на Джошуа: Първо с Уайт, а после по-голям двубой

Еди Хърн за бъдещето на Джошуа: Първо с Уайт, а после по-голям двубой
Публикувано на: Април 26, 2023 в 00:00 ч
Sportal.bg
Боксовият мениджър Еди Хърн сподели какви са плановете до края на годината за кариерата на бившия шампион в “тежка” категория по бокс Антъни Джошуа. Хърн заяви пред iFL.TV, че за втори съперник за Джошуа тази година е предвиден Дилиън Уайт. След сблъсъка Джошуа-Уайт, промоутърът предвижда и двубой в Близкия изток за Ей Джей.

“Реваншът между Джошуа и Уайт може да се състои още това лято. Това ще бъде рисков двубой за Ей Джей, но страхотен за публиката”, разкри Хърн.

В изявлението си великобританецът допълва, че зависи само от Джошуа дали ще се бие през лятото, а той носи отговорност да организира битката. Самият Ей Джей разказа в скорошно свое интервю, че има желание да стъпи на ринга отново в близките три месеца.

През 2015-а Дилиън Уайт и Антъни Джошуа премериха сили в Лондон. Тогава последният спечели с нокаут в седмия рунд. С тази победа Ей Джей защити титлите си на Световния боксов съвет (WBC) и Британската общност в “тежка” категория.

33-годишният Джошуа излезе от серия от две поредни загуби с победа над Джърмейн Франлин в началото на април. В предишните си две изяви между въжетата допусна поражения от Олександър Усик. И в двата случая Ей Джей отстъпи със съдийско решение. Уайт има три победи в последните си пет срещи. Неговата последна победа е също срещу Франклин, но през ноември, 2022-а. Последните две загуби на Уайт са нанесени от Тайсън Фюри и Александър Поветкин.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес