Зареждане

Еди Хърн: Тази зима ще видите Бетербиев - Бивол

Еди Хърн: Тази зима ще видите Бетербиев - Бивол
Публикувано на: Август 8, 2022 в 07:00 ч
Известният британски промоутър Еди Хърн, представляващ интересите на непобедения боксьор Дмитрий Бивол, говори за възможен двубой на неговия клиент с друг непобеден руски боксьор - Артур Бетербиев.

Бивол e на 31 години и има 20 победи в своята статистика. Той печели 11 от срещите си с нокаут. Дмитрий е шампион в полутежка категория на WBA. За последно той победи Канело Алварес с решение през май.

Бетербиев от своя страна е на 37 години и с рекорд 18-0 в бокса. Артур печели всяка своя среща с нокаут. Той е шампион в полутежка категория на WBC, WBO и IBF. За последно той нокаутира Джо Смит-младши през юни.

Хърн има интерес към бой между двамата и сподели, че ще се случи през зимата.

„Дмитрий Бивол има много възможности. Не са само Буаци и Рамирес. Той иска да бъде безспорен шампион. Всъщност това е целта на всеки шампион. 

Що се отнася до евентуалния дуел между Бивол и Бетербиев, това ще бъде грандиозен сблъсък. Мисля, че Дмитрий е фаворитът в тази битка, но Бетербиев има голям удар с много сила. 

Би било просто брилянтна битка. Знаете ли, нека да видим какво ще се случи. Със сигурност ще уредим техния дуел тази зима“, каза Хърн, цитиран от BoxingScene.

Кой ще победи в битка между Бивол и Бетербиев ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес