Зареждане

Еди Хърн: Обещавам, че Антъни Джошуа ще пенсионира Тайсън Фюри

Еди Хърн: Обещавам, че Антъни Джошуа ще пенсионира Тайсън Фюри
Публикувано на: Ноември 6, 2023 в 16:00 ч
Промоутърът Еди Хърн, който ръководи кариерата на двукратния световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа, смята, че неговото протеже е безспорен фаворит в битката с Тайсън Фюри.

Хърн е гледал битката на Фюри с Франсис Нгану и не е останал впечатлен. Тайсън се представи много слабо срещу Нгану и едвам победи с разделно решение. Еди вярва, че Тайсън вече не е това, което беше и няма никакви шансове с Джошуа. Сега първо Фюри ще трябва да победи Александър Усик, за да може да принуди Джошуа да се бие с него.

Ето какво каза Хърн по темата с Фюри и Джошуа:

„Казах го от дъното на сърцето си и сега го осъзнавам. Антъни Джошуа ще победи Тайсън Фюри във всеки един ден от седмицата. Той ще го пребие. Видяхме битката между Фюри и Франсис Нгану. Сега знаем слабите му страни. Главата му вече не е това, което беше преди.

Фюри трябва да победи Александър Усик, за да принуди Джошуа да се бие. Той не може да се оттегли, без да се бие с Джошуа. Антъни ще си свърши работата и ще го изпрати в пенсия. Обещавам.“, каза Хърн в интервю за YouTube канала на iFL TV.

Прав ли е Хърн ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес