Зареждане

Еди Хърн: Макгрегър е по-голям от UFC

Еди Хърн: Макгрегър е по-голям от UFC
Публикувано на: Януари 28, 2020 в 19:03 ч
Конър Макгрегър съвсем наскоро направи завръщането си в Октагона, но веднага след победата му започна да се бистри въпроса кой ще бъде следващия за ирландеца.

Според мениджъра Еди Хърн следващата стъпка за "Notorious" ще бъде обратно в боксовия ринг.

Самият Макгрегър няколко пъти вече сподели, че иска да направи отново боксова среща, след като дебютира срещу Флойд Мейуедър със загуба. Конър иска реванш, но сподели и че преговаря с Мани Пакиао.

"Не ми допада идеята за Макгрегър срещу Пакиао," каза Хърн.

Вижте - Мейуедър срещу Макгрегър е перфектния микс - двама големи профили, големи личности. Трябва един такъв двубой да е оспорван."

Това не е първия път, в който Хърн говори за ММА звездата от Дъблин. Миналата година той отвори вратите си за ирландеца.

"Винаги съм на разположение, ако Конър иска да работи с нас. Сигурен съм, че той си има свои планове. Срещал съм се с него за много кратко, не го познавам особено добре, но много го уважавам. За това какво е направил в Октагона и за това какво е направил за своя бизнес и как се промотира. Никога не е имало някой като него.

UFC беше бранд и никога не е можело да бъдеш по-голям от бранда, независимо кой си. Но Конър Макгрегър е по-голям от UFC - това е реалността. Той е UFC и го уважавам за това."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес