Зареждане

Ебани Бриджис: Мъск ще бие Зукърбърг, защото изглежда като сериен убиец

Ебани Бриджис: Мъск ще бие Зукърбърг, защото изглежда като сериен убиец
Публикувано на: Юни 25, 2023 в 12:00 ч
Боксовата сензация Ебани Бриджис смята, че двубоят Maрк Зукърбърг - Илон Мъск може да завърши само с нокаут. Тя дори избра победител в тази битка. Светът беше зашеметен, когато Мъск и Зукърбърг се съгласиха устно да се изправят в ММА битка.

Дейна Уайт веднага се задейства и започна да крои планове как да организира битката. Президентът на UFC говорил с двамата и те му казали, че са напълно сериозни за бой. Дейна вярва, че това ще бъде най-голямата битка в историята на света.

Макар Зукърбърг, който е тренирал джиу-джицу, да е смятан за ранен фаворит, то шампионката на IBF Ебани Бриджис смята, че Мъск ще излезе победител, защото приличал на "сериен убиец".

"Наистина харесвам Илон Мъск. Ще избера него. Той има този вид на сериен убиец.", сподели Бриджис.

Мъск предложи битката да се проведе в базата на UFC в Лас Вегас, но по-късно призна, че се съмнява в собствената си физическа форма, признавайки, че почти никога не тренира.

Докато феновете очакват с нетърпение развръзката на това интригуващо предизвикателство, продължават да се появяват спекулации относно потенциалния изход от епичния сблъсък между тези две влиятелни фигури.

Кой според вас ще излезе победител?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес