Зареждане

Джошуа се отказва от боя с Усик срещу 40 милиона паунда

Джошуа се отказва от боя с Усик срещу 40 милиона паунда
Публикувано на: Декември 6, 2021 в 02:00 ч
Еди Хърн разкри, че ще са необходими поне £40 милиона на Антъни Джошуа, за да се откаже от реванша си с Александър Усик. В последните седмици от щаба на Тайсън Фюри не спират да настояват Джошуа да отстъпи от битката с Усик.

Тайсън държи титлата в тежка категория на WBC, а Усик държи останалите 4 титли на WBA (Super), IBF, WBO и IBO. Такава битка ще излъчи безспорен шампион при тежките. Фюри е готов да даде шанс на Джошуа, ако успее да победи Усик.

Антъни вече активира клаузата за незабавен реванш, който би трябвало да се проведе през март. Наскоро Джошуа сподели, че е готов да се оттегли, но иска да получи много пари. В интервю за Boxing King Media Еди Хърн каза следното:

От екипа на Тайсън Фюри се свързаха с нас. Милион ? Ако искат да накарат Джошуа да не се бие с Александър Усик, трябва да умножите това с 40. В момента има комуникация между двата отбора. 

Все още не сме говорили с Антъни по темата. Ако офертата им има смисъл, тогава ще видим, но в момента това са просто разговори между лагерите. 

В момента Антъни Джошуа се бие с Александър Усик и това е положението.

Ще платят ли 40 милиона на Джошуа ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес