Зареждане

Джошуа още е със сътресение на мозъка според боксов ветеран

Джошуа още е със сътресение на мозъка според боксов ветеран
Публикувано на: Ноември 17, 2019 в 09:33 ч
Ветеранът в средната категория по бокс, Габриел Росадо, коментира предстоящата битка на 7-ми декември в Саудитска Арабия между Анди Руиз и Антъни Джошуа.

Руиз шокира света през юни, побеждавайки Джошуа в Ню Йорк. Руиз успя да се възстанови от ранен нокдаун и успя да нанесе брутално поражение на англичанина в седмия рунд.

Междувременно стана ясно, че Джошуа е излязъл със сътресение на мозъка в битката, която явно е нанесла още повече поражения.

Вижте също: Треньорът на Joshua знаел, че излиза с травма при загубата

Реваншът се очаква с голямо нетърпение от всички.

Росадо очаква продължението да е много подобно на първата им среща. Ветеранът не смята, че Джошуа ще съумее да направи нужните промени, за да си върне титлите.

"Мисля, че Руиз ще го победи. Той му е влязъл под кожата. По начина, който Джошуа говори, мисля че той все още е със сътресение на мозъка.

Джошуа не отдава заслуженото уважение към Руиз. Твърди, че това било късметлийски удар. Но двубоят бе 7 рунда. Това беше надиграване в няколко рунда. Много повече от късметлийски удар.

Мисля, че подценяват Руиз заради външния му вид. Този човек обаче може да се бие. Има го в ръцете. Силен е и може да удря."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес