Зареждане

Джошуа крои зли работи на Кобрата: Пребиване и нокаут

Джошуа крои зли работи на Кобрата: Пребиване и нокаут
Публикувано на: Декември 8, 2020 в 19:35 ч
Еди Хърн, мениджърът на Антъни Джошуа, сподели че боксьорът му има зли планове за Кубрат Пулев и смята да го нокаутира.

Шампионът на IBF, IBO, WBA и WBO в тежка категория ще се изправи срещу Пулев на 12 декември на Уембли и Хърн вярва, че ще видим доста по-агресивен Джошуа, в сравнение с това, което беше срещу Анди Руиз през миналия декември.

"Ако Джошуа успее да нарани Пулев, направо ще му скочи.

Той може да нарани Пулев във всеки един момент, защото притежава повече сила и скорост.

Ще видите как ще направи дисекция на Пулев. Битката на левите прави ще започне от самото начало. Пулев има фантастичен ляв прав и обича да диктува темпото, като нарушава ритъма на опонентите си."


 
Хърн е предупредил Джошуа да не стои на дистанция твърде дълго срещу българина.

"Кличко игра така срещу AJ. AJ даде на Кличко прекалено много уважение и трябва да внимава, да не направи същото с Пулев.

Той трябва да бъде твърд и да го пребие. Левия прав на Джошуа и неговата острота ще разцепят лицето на Пулев. А след това ще видите как AJ ще го нокаутира брутално.

В Саудитска Арабия той следваше стратегия. Сега нещата са различни. Той има вече спортната злоба в себе си. Ще видите как пребива Пулев и накрая ще го нокаутира."

Като подготовка за двубоя с Пулев, Джошуа прави спаринги с Петер Кадиру, Фабио Уордли, Браянт Дженингс и Джералд Вашингтон.

Битката срещу Пулев се очаква да бъде последната на Джошуа, преди да се бие с шампиона на WBC, Тайсън Фюри два пъти следващата година, макар че ще видим дали ще може да избегне задължителната битка с Александър Усик, ако му се наложи да защитава титлата си на WBO.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес