Зареждане

Джонсън се закани: Идвам да нокаутирам Кубрат Пулев

Джонсън се закани: Идвам да нокаутирам Кубрат Пулев
Публикувано на: Април 8, 2017 в 09:50 ч
Източник: novsport.com
Зрелищна битка обещава съперникът на българската боксова звезда Кубрат Пулев – Кевин Джонсън, на 28 април в зала "Арена Армеец" в София. Американският боксьор ще се опита да спечели Интерконтинентална титла на Кобрата на Световната боксова асоциация (WBA), съобщава novsport.com.

На 28 април Пулев (24-1, 13 нокаута) за първи път ще защити титлата си от WBA, след триумфа на родна земя срещу Самюел Питър на 3 декември 2016 г. отново в зала "Арена Армеец".

Кевин Джонсън (30-7-1, 14 нокаута), който е излизал на ринга срещу много боксьори от световна класа, включително Виталий Кличко и Антъни Джошуа, е убеден, че може да детронира българския шампион и да си осигури възможност да грабне световна титла. "Вечерта ще е зрелищна", казва Джонсън. "Ще има фойерверки, гранати и юмруци на ринга, а когато всичко свърши, ще вдигнат моята ръка и ще има нов шампион".
 
"Няма да оставя решението на съдиите. Идвам в родината на Пулев и знам какво трябва да направя, за да победя. Правил съм го преди и ще го направя отново. Гъвкав съм, нищо няма да ме спре. Българските фенове по-добре да се подготвят, защото идвам за тяхното момче и ще го нокаутирам", заканва се Джонсън.

"Убеден съм, че мога да спечеля тази битка, като всичко ще зависи от това кой път ще избера. Тренирам здраво, отново съм с първоначалния си треньор и съм много сигурен, че ще спечеля", подчертава Джонсън. "Пулев загуби срещу Владимир Кличко, а аз загубих срещу Виталий, но това е нашият шанс да се върнем на голямата сцена и в битките за световните титли. Това е много смислен и за двама ни мач, който трябва да спечеля".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес