Зареждане

Джо Роугън: Тайсън излиза срещу Пол, за да убие или да умре

Джо Роугън: Тайсън излиза срещу Пол, за да убие или да умре
Публикувано на: Май 16, 2024 в 02:00 ч
В края на юли тази година ще се проведе един от най-обсъжданите мачове в бойните спортове. В този мач легендата в бокса Майк Тайсън ще се изправи срещу ютубъра Джейк Пол. Всички предположения на хартия говорят ясно.

На двадесет и седем години Джейк Пол е в разцвета на физическите си сили и повече от четири години е под наблюдението на най-добрите треньори, които парите могат да купят. Тялото му е претърпяло солидна трансформация благодарение на тежки тренировки и много добавки. 

Също така трябва да се признае, че Джейк очевидно има умение да се боксира и става все по-добър от битка след битка. Обратната страна на монетата е изборът на опоненти, което най-малкото буди съмнения. Пол се биеше със застаряващи ММА бойци и боксьори, като Майк не е изключение от тях.

Трябва да признаем, че всички опоненти досега са в напълно различна класа от бившия крал на тежка категория, който буквално разби конкуренцията в активната си ера. Джо Роугън с интерес следи Тайсън и вярва, че той е в режим на война.

Джо прогнозира, че Майк ще излезе да убива или да умре:

„Мозъкът на Майк Тайсън премина в режим на война. Той не е от хората, които казват, че го няма в себе си, защото е стар. Изглежда като на около двайсет, яде сурово месо и е готов за война. Той е просто Богът на войната. 

Джейк Пол може да използва каквото си поиска, но никога няма да изпадне в подобно състояние. Ако бях на мястото на Пол, щях да си насера гащите. Тайсън ще отиде там, за да убие или да умре. За съжаление и двата варианта са възможни.“, каза Роугън в подкаста си.

Кой от двамата ще спечели този боксов мач ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес