Зареждане

Джо Роугън подкрепя Флойд Мейуедър за скандалната смяна на рефера

Джо Роугън подкрепя Флойд Мейуедър за скандалната смяна на рефера
Публикувано на: Септември 5, 2024 в 00:00 ч
Коментаторът на UFC Джо Роугън смята, че Флойд Мейуедър е взел правилното решение, като е изгонил първия съдия в демонстративния боксов мач с Джон Готи III.

Мейуедър и Готи може и да са влезли в реванша си като ожесточени врагове, но и двамата се съгласиха, че първият съдия на ринга е бил неподготвен. Въпросният рефер спря действието поради погрешно отсъждане на фаул срещу Мейуедър. Освен това той беше доста бавен, когато действието беше прекъснато, което накара "Money" да поиска смяна на съдията по средата на боя.


След като тази шумотевица приключи, Мейуедър и Готи успяха да се съсредоточат единствено върху битката до последния гонг. Внезапната смяна на съдията се хареса на много фенове и експерти, включително и на Роган.
 

Джо Роугън подкрепя Флойд Мейуедър за изхвърлянето на съдията

По време на епизода на "The Joe Rogan Experience" коментаторът на UFC сподели убеждението си, че отстраненият на ринга съдия не си е свършил работата както трябва.

"Първият съдия беше ужасен - обясни Роган. "Реферът наказа Флойд Мейуедър за удар зад главата, абсолютно неправилно отсъждане. Флойд хвърли дясна ръка и тя го хвана отстрани на главата, а съдията заяви, че това е било зад главата.

"И така, Флойд уволни съдията по средата на двубоя. Той прекрати двубоя и каза: "Махай се оттук!"

Роган също така отбеляза, че Флойд Мейуедър е повече от квалифициран да определи дали съдията полага дължимата грижа или не. Като се има предвид, че общият консенсус е, че длъжностното лице наистина се е представило зле, Роган може би е прав.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес