Зареждане

Джо Джойс преди битката с Паркър: Няма да прекъсвам серията си от нокаути

Джо Джойс преди битката с Паркър: Няма да прекъсвам серията си от нокаути
Публикувано на: Август 10, 2022 в 12:00 ч
Джо Джойс е доволен от развитието на нещата преди битката с Джоузеф Паркър. Двамата имат планиран двубой на 24-ти септември в Манчестър.

За Джойс времето на приказки за момента е изчерпано и той се фокусира върху подготовката и стратегията си заедно със своя треньор Исмаел Салас.

Преди това обаче боксьорът даде да се разбере, че ще направи всичко, за да накаже бившия шампион на WBO за забавената битка.

"Радвам се, че най-накрая подписахме договорите за този двубой. Сега мога да се запътя към Вегас и да започна подготовката си. Паркър изглежда готов и ще е корав съперник.

Двубоят ни бе отложен веднъж, но се радвам, че продължаваме. Ще си изкарам нервите за това на него. Искам само да излезем един срещу друг и да го пребия.

Това ще бъде най-коравата ми битка. Той може да поема удари и е доста комплексен боксьор. Ще е малко по-различно за мен, но ще си свърша работата.

Ще го нокаутирам или откажа. Искам да продължавам да записвам победи с нокаут. Хич не ми се ще да стигаме до съдийско решение."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес