Зареждане

Джейк Пол срещу Майк Пери в боксов мач на 20 юли

Джейк Пол срещу Майк Пери в боксов мач на 20 юли
Публикувано на: Юни 12, 2024 в 06:24 ч
Джейк Пол ще се изправи срещу друг бивш състезател на UFC - Майк Пери, при завръщането си в професионалния бокс на 20 юли.

Очаква се официалното съобщение да бъде направено по-късно днес от Пол и Most Valuable Promotions.

Пери наскоро отказа предложение да се бие в подглавната битка на мача Пол срещу Майк Тайсън на същата дата срещу неразкрит съперник. Сега той получава шанса да се сблъска с Пол в един от най-големите боксови двубои на лятото.

Пол и Тайсън трябваше да се изправят на 20 юли в Далас, Тексас, преди Тайсън да се откаже от участие поради здравословни проблеми. Боят между Пол и Тайсън наскоро беше насрочен за нова дата - 15 ноември.

Не е сигурно какво ще бъде договореното тегло и броят на рундовете за съобщената битка между Пол и Пери. Това ще бъде вторият професионален боксов двубой на Пери след загубата с нокаут от Кенет Макнийл през 2015 г.  
 

Пол ще се завърне на боксовия ринг след победите през 2023 г. над Нейт Диас и Андре Аугуст. Запоследно той довърши Райън Бурланд за по-малко от рунд през март, което е третата му поредна победа.

Пол се възстанови добре, след като през февруари 2023 г. претърпя първата си загуба в кариерата от Томи Фюри. След поражението с разделено решение той победи Диас с решение преди победите с нокаут.

Пери ще замени боксът с голи ръце с боксови ръкавици срещу Пол. След като се раздели с UFC и се съсредоточи върху боя с голи ръце, Пери разцъфна като звезда, с победи в Bare Knuckle FC над Люк Рокхолд и Майкъл "Venom" Пейдж.

Пери наскоро победи бившия представител на UFC Тиаго Алвес на ринга на BKFC. След предстоящия двубой срещу Пол се очаква той все пак да се завърне на ринга на BKFC, за да се изправи срещу опонент, който предстои да бъде обявен.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес