Зареждане

Джейк Пол: Ще се бия с Канело Алварес до 5 години

Джейк Пол: Ще се бия с Канело Алварес до 5 години
Публикувано на: Юни 24, 2021 в 17:00 ч
Голямата звезда от YouTube Джейк Пол вижда големи неща за себе си в бокса в следващите 5 години. Проблемного дете влезе с гръм и трясък на ринга преди година и вече има 3 победи с нокаут в бокса.

През април 24-годишния младеж успя да нокаутира Бен Аскрен, който е бивш ММА шампион на 2 организации. Джейк привлече доста погледи и си уреди бой с друг бивш ММА шампион в лицето на Тайрън Уудли.

Двамата ще се боксират в края на август. Пол тренира усилено в Пуерто Рико и пред TMZ разкри, че до 5 години се вижда в битка с легендата Канело Алварес:

Всичко е възможно. Винаги казвам, че ще се бия с всеки и по всяко време. Искам да продължа да правя битки и всяка следваща ще е по-голяма от предишната. 

Ще се бия с по-сериозни съперници. Нямаше да ви повярвам, че днес ще съм на тази позиция, ако ми го бяхме казали преди 3 години. Вярвам, че всичко е възможно. 

Мисля, че до 5 години може да се бия с Канело Алварес за титлата на WBC или WBO. Небето ми е граница. Приемам бокса по-сериозно от 99 % от професионалните боксьори. 

Много хора се страхуват от това да правят нещо различно. Това обаче са те, а не аз. Аз вярвам, че мога да постигна всичко. Това е причината да има разлика между успелите хора и тези, които не успяват. 

Колко далеч ще стигне Пол ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес