Зареждане

Джейк Пол: Ще нокаутирам Силва уважително

Джейк Пол: Ще нокаутирам Силва уважително
Публикувано на: Септември 14, 2022 в 00:00 ч
На 29-ти октомври Джейк Пол ще се изправи срещу най-голямото предизвикателство в своята боксова кариера, когато се срещне с Андерсън Силва в боксовия ринг във Финикс, Аризона.

Въпреки че бившият шампион на UFC в средна категория вече е на 47 години, „The Spider“ все още се смята за фаворит от феновете, особено след като показа на какво е способен на ринга, след като напусна UFC.

Мнозина всъщност бяха изненадани от това, че Пол е готов да се изправи срещу толкова опитен противник, но той знае какво иска да види публиката му – и разбира колко голяма може да бъде тази битка.


Тази седмица двамата споделиха една сцена за първи път, изправяйки се един срещу друг на пресконференция. Като част от нея, Чаел Сонен попита Пол дали е успял да се подготви правилно за това предизвикателство, като се има предвид, че YouTube-ърът боготвореше Силва, когато беше по-млад.

"Сто процента. Предишните ми опоненти бяха глупаци. Андерсън Силва е най-добрият човек на света и аз го обичам. Ако опонентът ми е глупак, ще се отнасям с него като с глупак и ще му сритам шибания задник и мисля, че хората са видели вече това от мен.

Но аз уважавам този човек. Все пак ще го нокаутирам, но с уважение.”

AnEsonGib беше първият човек, срещу когото Пол се изправи в боксовия ринг, а оттам той продължи победната си серия, която включваше победи с нокаут над Нейт Робинсън, Бен Аскрен и Тайрън Уудли, с които имаше сериозна вражда.

Андерсън е обаче е напълно различен боец, като е опасен в стойка до безобразие. Затова е и под въпрос колко подготвен може да е е Пол за ветеран като него. Предстои да разберем.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес