Зареждане

Джейк Пол предизвика 'кучката' Диаз и Канело

Джейк Пол предизвика 'кучката' Диаз и Канело
Публикувано на: Октомври 30, 2022 в 12:10 ч
Джейк Пол предизвика Нейт Диаз и Саул “Canelo” Алварез, след като надви легендата на UFC Андерсън Силва.

Звездата от YouTube Пол беше победител и в трите съдийски карти, след като надигра бившия шампион на UFC Силва, оставайки непобеден като професионален боксьор.

Вижте също: Джейк Пол свали Силва и го победи със съдийско решение

Американецът повали Силва във финалния рунд, преди да предизвика на двубой бившият UFC боец Диаз и Канело, който е световен шампион по бокс в няколко категории.

 
„Искам Нейт Диас, който е кучка“, каза Пол в интервюто си след двубоя, след като стигна до статистика 6-0 с победата си над бразилеца Силва.

„Той се опита да влезе в съблекалнята ми, опита се да направи хаос. Веднага след това напусна арената. Така че, Нейт Диаз, спри да бъдеш кучйа и се бий с мен. И Канело, ти също.

„Вие ми казвахте: „Не можеш да победиш страйкър, не можеш да победиш легенда като Андерсън Силва.“ Току-що го направих, така че защо да не мога да победя Канело? Да ви го начукам на всички.“

 
Победата на Пол в Аризона запази 25-годишния инфлуенсър непобеден в начинанието му в професионалния бокс, докато статистиката на Силва в бокса падна до 3-2.

Силва е бивш шампион на UFC в средна категория и се смята за един от най-великите в смесените бойни изкуства на всички времена, а освен това той има победа в професионалния бокс над бившия носител на световната титла Хулио Сезар Чавес-младши.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес