Зареждане

Джейк Пол планира да подмами Макгрегър с унижение над Диаз

Джейк Пол планира да подмами Макгрегър с унижение над Диаз
Публикувано на: Февруари 17, 2021 в 08:30 ч
Джейк Пол обмисля да подмами Конър Макгрегър в боксов двубой, като първо изложи дългогодишния враг на ирландеца, Нейт Диаз.

Пол, който е известен влогър в YouTube, се подготвя за поредната си боксова среща, този път срещу бившия шампион на ONE и Bellator Бен Аскрен. Макар че в момента именно тази среща е неговия фокус, той сподели че иска да се бие след време и с Макгрегър.

 
"The Notorious" не проявява за момента интерес към такъв двубой, но Пол се надява да промени мнението му, побеждавайки Диаз.

"Мисля, че има шанс за битка с Макгрегър," сподели Пол. "Нейт Диаз каза, че иска да се бие с мен. Ще видим какво ще стане. Развълнуван съм. Това е началото на една емблематична кариера. Бен Аскрен просто е първи в списъка.

Хората ще видят. Ще бъдат изненадани и ще ми бъде трудно да си намеря двубой след това. Хората ще видят представянето ми и ще се замислят дали ще могат да приемат загуба от актьор и хлапак."

Диаз и Макгрегър имат две битки зад гърба си, като първата бе спечелена от Диаз със събмишън, а след това Макгрегър изравни резултата с победа със съдийско решение.


Пол вярва, че ще победи Диаз и Макгрегър ще бъде принуден да приеме битка с него.

"Мисля, че първо ще се бия с Диаз. Макгрегър трябва да запише малко победи в момента. Конър е собственост на Дейна Уайт. Конър е кучка на Дейна Уайт, така че трябва да получи одобрението му. Нейт Диаз има още две битки в UFC по договор, така че може да е свободен след време и да се срещнем на ринга през 2022-ра. В момента такива преговори правим.

След като победя Диаз, след като го изложа всъщност, няма как Макгрегър да отхвърли битка с мен, защото ще съм победил човекът, който го е победил. Всичко става стъпка по стъпка." 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес