Зареждане

Джейк Пол отвръща на Райън Гарсия: Аз съм по-добър боксьор от теб

Джейк Пол отвръща на Райън Гарсия: Аз съм по-добър боксьор от теб
Публикувано на: Март 4, 2024 в 19:51 ч
Джейк Пол е наясно с неотдавнашната тирада на Райън Гарсия, насочена към него, и отговори.

Пол се изправи преди няколко дни в Пуерто Рико срещу Райън Бурланд, като постигна нокаут в първия рунд, за да подобри рекорда си в професионалния бокс на 9-1. След двубоя Пол се обясни по адрес на Нейт Диас и го обвини, че се е "измъкнал" от ММА битка. Той също така се обърна към безспорния шампион в суперсредна категория Канело Алварес.

След победата на Пол Гарсия разгроми "The Problem Child" в гласово съобщение в X.

"Не мога да правя тази глупост, каза Гарсия в последващо гласово съобщение, публикувано в X. "Чувствам се толкова зле, че въведох Джейк Пол в бокса. Повдига ми се. Не мога да позволя това да се случи. Не мога. Не мога. Той проявява неуважение към моя спорт. Той не уважава нищо. Обади се на екипа ми, Джейк. Ще те пребия."

Джейк Пол отговаря на Райън Гарсия

По време на пресконференцията след бързия финал над Бурланд Джейк Пол беше попитан за тирадата на Райън Гарсия, който трябва да се бие с Девин Хейни на 20 април. "The Problem Child" наля масло в огъня.

"Райън, обичам те. Знаеш това, братко. Но трябва да се успокоиш", каза Пол, "защото има граница и ти просто изглежда, че си губиш ума, и се държиш жадно и отчаяно и казваш, че си милиардер, когато си имал един двубой за истински пари. Просто казвам, че трябва да се успокоиш, брато. Но ако все пак искаш да се биеш, за мен това е лека работа. Нямаш никаква работа с краката. И откакто си в играта, аз съм по-добър боксьор от теб."


Ще видим дали ще се получи нещо, но някои в боксовата общност изразиха загриженост от поведението на "KingRy", откакто бе обявен двубоят му с Хейни.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес