Зареждане

Джейк Пол обеща тежък нокаут над Тайрън Уудли

Джейк Пол обеща тежък нокаут над Тайрън Уудли
Публикувано на: Декември 7, 2021 в 01:00 ч
Джейк Пол обеща тежък нокаут над Тайрън Уудли във втората им битка. Само преди броени часове стана ясно, че Томи Фюри е контузен и отпада от срещата с Пол. Двама трябваше да се бият на 18-ти декември във Флорида. Срещата им беше насрочена за 8 рунда.

Вижте още - Томи Фюри е аут! Джейк Пол дава реванш на Уудли

Пол все пак ще остане в бойната карта на вечерта, защото Уудли е приел реванш с кратко предизвестие. Пол и Уудли се биха в края на август в Охайо и Джейк успя да спечели с раздвоено решение. Много хора бяха на мнение, че Тайрън беше ограбен от съдиите.

Сега е време за реванш и Пол сподели следното в социалните мрежи:

Официално Томи Фюри е най-голямата кучка в бокса. Той се оттегли от битката. Семейство Фюри се оттеглиха заради медицински проблем. Не е ясно какво се случва в този лагер. Първоначално не исках да повярвам на тази новина. Все още не ми изглежда реално. 

Фюри изпусна най-голямата заплата в неговата кариера. Сега ще си стои у тях и ще плати 60 долара, за да ме гледа, вместо да изкара милиони от  боя с мен. Аз се бих болен и със счупен нос. Това е бокса. Фюри се уплаши. Мисля, че напрежението му дойде в повече. Добрата новина е, че г-н Тайрън Уудли прие битката с мен. 

Той каза, че е тренирал и прие. Ще му дам 500 000 долара, ако ме нокаутира. Джейк Пол срещу Тайрън Уудли 2. Не го нокаутирах в първата битка, но сега ще постигна луда победа. Ще е див и тежък нокаут. На 18-ти декември шоуто трябва да продължи.

Ще успее ли Пол да нокаутира Уудли ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес