Зареждане

Джейк Пол няма да дава реванш на Тайрън Уудли

Джейк Пол няма да дава реванш на Тайрън Уудли
Публикувано на: Септември 12, 2021 в 04:00 ч
Джейк Пол твърди, че Тайрън Уудли е прецакал всичко и нема да има реванш между тях. Двамата се биха в края на миналия месец в Кливланд. Уудли разочарова много хора с представянето си. Той успя да нарани Джейк, но не натисна в търсене на нокаута и в крайна сметка загуби с решение.

Веднага след битката Уудли призова за реванш, защото вярва, че бил ограбен. Пол се съгласи да му даде реванш, но Уудли трябваше да си направи татус, в който да пише, че обича Джейк Пол.

Все още няма татус от страна на Уудли, който първо искал да види договор за реванш, а чак тогава ще се татуира. Джейк обаче настоява първо да види татус, а след това да решава за втора битка.

Не е ясно какво ще стане по темата, но Джейк вярва, че Уудли прецакал всичко и реванш няма да има. Пол смята, че е време да прави по-големи и по-добри неща в бокса. Ето какво още сподели той:

Обзаложихме се преди битката ни. Този, който загуби трябваше да си направи татус. Сега изневиделица Уудли иска да извърти нещата, за да получи реванш. Няма смисъл в това. 

Ако си беше направил татус и пуснеше видео, след което хората да ме карат да му дам реванш, то тогава можеше да стане. Тайрън обаче прецака всичко. 

Той говори, че ще си направи татус, но иска договор. Не, той прецака нещата. Нека си направи татус, а след това аз ще реша. Мисля, че е време за по-големите и по-добри неща.

Има ли смисъл от реванш ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес