Зареждане

Джейк Пол излезе на кон за отворените тренировки

Джейк Пол излезе на кон за отворените тренировки
Публикувано на: Октомври 28, 2022 в 00:00 ч
Съвсем скоро скандалният Джейк Пол отново ще излезе на боксовия ринг.

На 30 октомври блогърът ще се бие по правилата на бокса с легендарния Андерсън Силва. Зрителите на арената в Глендейл ще видят дуел от 8 рунда.

25-годишната медийна звезда ще се опита да нокаутира 47-годишния ветеран в смесените бойни изкуства. Преди това Пол нокаутира Бен Аскрен, а след това победи Тайрън Уудли два пъти. Но има усещане, че американецът ще има много повече трудности с бразилския ветеран.

В навечерието на двубоя Джейк и Андерсън участваха в медийния ден, за да популяризират правилно битката си и да отговорят на въпроси на репортери. Разбира се, скандалният Пол направи истинско шоу: вместо да пристигне с една от многото си луксозни коли, блогърът пристигна в спортната арена на кон!


„Отивам на война. Чувствам се като гладиатор, защото в събота ще има битка. Това е война, защото срещу мен е един от най-готините бойци в света, легенда на бойните изкуства.

Няма да е лесна битка, така че трябва да дойда на кон, докато се подготвям за битката. Трябва да победя този човек, да го сваля, но няма да е лесно.

Мисля, че това ще е най-трудната задача в живота ми, но определено ще я реша. Не трябва да се разсейвате по време на битката ми, ще ви изненадам.“, каза Пол.

За Пол предимството е в неговата младост, физическо състояние и отличен удар, който вече е съборил няколко легенди на смесените бойни изкуства. Силва може да се противопостави на блогъра с невероятния си опит, хладна реакция и уникална ударна техника.

Засега всичко изглежда така, сякаш ни предстои невероятна битка със заплетени интриги. Остава само да изчакаме, за да ги видим на ринга един срещу друг. Джейк и Андерсън няма да ни разочароват.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес