Зареждане

Джейк Пол: 100 милиона или битка за уважението на хората ? Избирам битка за уважението!

Джейк Пол: 100 милиона или битка за уважението на хората ? Избирам битка за уважението!
Публикувано на: Август 25, 2024 в 02:00 ч
Джейк Пол, известна звезда от YouTube, превърнал се в боксьор, продължава да учудва света на бокса. Въпреки че мнозина първо го видяха като интернет личност, която е на ринга за сензация, той изглежда се приема все по-сериозно. Първоначално на кариерата му в света на бокса се гледаше с известен скептицизъм, но той отново и отново доказа, че не е еднократно чудо.

Все пак продължава да има голям брой заклети фенове на бокса, които се съмняват в автентичността на битките му. Критиците твърдят, че мачовете му са фалшифицирани. Освен това Пол има склонност да предизвиква по-възрастни противници. Като например 58-годишния Майк Тайсън, с когото ще се качат на ринга през ноември.

Това подклажда слуховете, че битките му са повече шоу, отколкото сериозен спорт. Въпреки всичко Пол изглежда решен да запише името си в историческите книги на бокса. В скорошно интервю с уважавания спортен журналист Джон Морган, известен със своите остри въпроси и задълбочен анализ, Пол направи поразително разкритие.

Морган го попита дали би избрал битка, която да му донесе 100 милиона долара или такава, която ще му спечели уважението на хората. Джейк беше категоричен, че ще избере битката, която да му спечели признанието и уважението на всички.

"Битка, която ми носи 100 милиона долара или такава, която ми печели признание и уважение от хората ? Това е много труден въпрос. Е, ще избера тази, която ще ми донесе уважението на хората. Битките за пари винаги ще бъдат налични. 

Имам имената и продажбите. Фокусиран съм върху това да стана по-добър и да стана световен шампион. Хората може да говорят глупости за битките за пари, но какво ще кажат тогава, когато спечеля титлата ?", каза Пол. 

С битките като тази срещу Майк Тайсън Пол трудно ще спечели уважението на някого.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес