Зареждане

Дукаев: Не нокаутирах Дацик, защото жена му гледаше

Дукаев: Не нокаутирах Дацик, защото жена му гледаше
Публикувано на: Февруари 1, 2022 в 13:00 ч
В края на миналия месец чеченеца Зелимхан Дукаев направи боксов мач с бившия затворник Вячеслав Дацик. Срещата им продължи 3 рунда и завърши с решение. Дукаев успя да спечели, въпреки че беше по-лек с над 33 килограма от своя опонент.

Като цяло срещата им беше много интересна и липсваха тежките бомби и нокдауните. Дукаев е известен уличен боец и майстор на спорта по бокс. Той обаче не показа своя пълен потенциал и предпочел да не нокаутира Дацик.

Причината е, че съпругата на Дацик била в публиката и на Дукаев му било неудобно. В интервю за канал в YouTube Дукаев коментира срещата и каза:

Мисля, че това беше най-добрият двубой за Дацик в кариерата му. Оценявам представянето си като средно. Можех да завърша тази битка. Уважавам този човек. Можех да завърша тази битка във втория рунд. 

Поради уважение към работата, която извърши при подготовката за този двубой, не можах да го направя. Жена му все още седеше там и на мен ми беше неудобно. Като мъж изминах цялата дистанция с него и спечелих с малко. 

Мога да го довърша с характерният ми удар в черния дроб.

Правилно ли е в битка даден боец да проявява милoст към своя съперник ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес