Зареждане

Дмитрий Бивол: Крауфорд е не просто добър, той е невероятен

Дмитрий Бивол: Крауфорд е не просто добър, той е невероятен
Публикувано на: Ноември 1, 2023 в 14:05 ч
Понякога говорещ тихо и нямащ какво да каже, Дмитрий Бивол изглежда като стоическа фигура. Не защото е апатичен, но в повечето случаи Бивол не се вълнува от нищо. И все пак, когато в разговорите се спомене името на Терънс Крауфорд, той има какво да каже.

Не всеки ден Бивол изсипва огромно количество похвали върху някой от своите съвременници. Но в случая с Крауфорд Биволъ просто не можеше да се сдържи.

"Крауфорд е невероятен", каза Бивол пред Matchroom Boxing по време на скорошно интервю. "Не просто добър, той е невероятен."Суперлативите, използвани за описанието на Крауфорд (40-0, 31 нокаута), просто не са достатъчни в книгата на Биволъ. Открай време шампионът на WBA в лека тежка категория винаги е знаел колко талантлив e той, но след последния му двубой Бивол го издигна на друго ниво.

Само преди няколко месеца, на 29 юли, Крофорд застана срещу Ерол Спенс на ринга. В очите на мнозина това беше считано за най-големия двубой от около половин век насам. Ако попитате 100 различни души кой има предимство, вероятно ще получите 100 различни отговора.

В крайна сметка, въпреки че на практика всички очакваха битка с нокаут, Крауфорд доминираше. Освен доста равностойния първи рунд, Спенс нямаше отговор, в резултат на което Крауфорд спечели чрез спиране в по-късните рундове.

Постигането на съвършенство по същество е невъзможно. Но всъщност, от гледна точка на Бивол, Крауфорд е точно това - безупречен боец.

За младежите, които слагат ръкавици за първи път в живота си, или за тези, които просто искат да се усъвършенстват, Бивол (21-0, 11 нокаута) смята, че Крауфорд е единственият боец, на когото другите трябва да се опитват да подражават.

"Мисля, че той трябва да бъде в книгата за това как да се учим на бокс. Той е много добър боксьор."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес