Зареждане

Дионтей Уайлдър: Всички ме искат в играта! Завръщам се!

Дионтей Уайлдър: Всички ме искат в играта! Завръщам се!
Публикувано на: Май 31, 2022 в 17:00 ч
Деонтей Уайлдър ще се завърне в бокса.

В последната година "Bronze Bomber" не спираше да говори, че ще се оттегли от бокса. Това се случи, след като за втори път Тайсън Фюри го нокаутира в края на 2021 година. Уайлдър беше непобеден на ринга, но Фюри му нанесе 2 загуби с нокаут.

Това спря серия от 42 поредни победи за бившият шампион в тежка категория на WBC. Към днешна дата Уайлдър е с рекорд 42-2-1 в бокса и е в серия от 2 загуби. Дионтей вярваше, че няма какво да доказва повече, но явно е размислил.

„Не мога да спра в момента. Трябва да продължа с пътуването си. Обичам ви толкова много. Не мога да го завърша така. Това пътуване не е приключило. 

Едно нещо за бокса, което доказах, е, че боксът процъфтява от вълнение, но от вълнението към американски шампион. След като това умре, умира и боксът. 

Бях живо доказателство, защото се връщам по искане на хората, защото това е всичко, което чувам от високо и ниско. От бездомни хора чак до милионери. 

Усещате ли ме? Това беше просто невероятно чувство. Толкова много хора се обръщат към мен и ми казват, че е важно, защото без американски шампион в тежка категория боксът наистина не е вълнуващ.

 Американски шампион в тежка категория носи това вълнение в дивизията. Тогава всички пари се стичат. Повярвайте ми“, каза Уайлдър по време на интервю в Алабама.

Кой трябва да е следващ за Уайлдър на ринга ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес