Зареждане

Дионтей Уайлдър: Всеки сам да си решава за ваксините

Дионтей Уайлдър: Всеки сам да си решава за ваксините
Публикувано на: Септември 24, 2021 в 03:00 ч
Бившият шампион в тежка категория на WBC Дионтей Уайлдър реши да поговори за ваксините срещу COVID. Преди няколко месеца стана ясно, че той си е поставил ваксина, както направи и Тайсън Фюри. За съжаление Фюри беше с COVID, въпреки че имаше една доза от ваксината на Модерна.

Това наложи отлагане на трилогията между двамата, която първоначално беше планирана за юли. Сега втората дата е 9-ти октомври в Лас Вегас и Уайлдър ще търси отмъщение. В началото на 2020 година Фюри нокаутира Уайлдър и му нанесе първа професионална загуба.

Така Уайлдър има загуба и равенство срещу Фюри и ще опита да спаси кариерата си с победа над Тайсън. Сега е модерно да се говори за ваксини и много хора оказват натиск върху обществото, за да се ваксинират всички.

Уайлдър обаче вярва, че всеки сам трябва да си преценява. Ето какво още сподели той по темата:

Е, не можете да кажете на възрастните хора какво да правят. Мога да кажа само, че това, което се случва в момента е ново за всички нас. Много хора се страхуват от това, което са чули, или от това, което се случва. Ние си мислехме, че ще е страхотно да се ваксинираме с хората от моя екип, за всеки случай. 

Винаги има един фактор просто за всеки случай. Битката ми вече беше отложена един път заради твърденията с COVID. Ние мислехме, че ще е чудесна идея да се ваксинираме. Моят съвет към всички бойци е да се ваксинират, ако искат. Ако обаче не искат, то тогава нека всеки да си преценява.

Съгласни ли сте с Уайлдър ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес