Зареждане

Дионтей Уайлдър: Понякога губиш, за да спечелиш

Дионтей Уайлдър: Понякога губиш, за да спечелиш
Публикувано на: Октомври 15, 2021 в 05:00 ч
Бившият шампион в тежка категория Дионтей Уайлдър пусна изявление в социалните мрежи след загубата си. Миналия уикенд в Лас Вегас той направи трилогия с Тайсън Фюри и загуби с нокаут в една епична битка. "Bronze Bomber" успя да свали Фюри два пъти, но това не му стигна за победата.

Трилогията между двамата приключи с две победи за Фюри и 1 равенство. За първи път в кариерата си Уайлдър е в серия от 2 поредни загуби и неговото бъдеще в бокса остава неясно. Дионтей е със счупен пръст след битката и ще почива до април 2022 година.

В своя акаунт в социалните мрежи той реши да коментира всичко, което се случи и написа следното:

Уау, каква адска нощ! Бих искал преди всичко да благодаря на Бог, че ми позволи да дам на света друга част от мен, която се движи със страст и решителност. Бих искал да благодаря на моя екип и моите фенове, че останаха до мен през този дълъг процес. 

Ще излъжа, ако кажа, че не съм разочарован от резултата. Размишлявах върху пътуването си и сега виждам, че това, което Бог искаше да преживея, е далеч по-голямо от това, което очаквах да се случи. Ние не спечелихме, но един мъдър човек веднъж е казал, че победите са в рамките на уроците. 

Научих, че понякога трябва да загубиш, за да спечелиш. Надявам се, че доказах, че съм истински воин и истински крал в този спорт. Надяваме се, че НИЕ доказахме, че колкото и трудно да бъдете ударени с изпитания, то винаги можете да се съвземете, за да живеете и да се борите отново за това, в което вярвате.

 Не на последно място бих искал да поздравя Тайсън Фюри за победата му и ви благодаря за великите и  исторически спомени, които ще останат завинаги.

Какво ще последва за Уайлдър ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес