Зареждане

Дионтей Уайлдър е огромна опасност на Усик

Дионтей Уайлдър е огромна опасност на Усик
Публикувано на: Октомври 17, 2022 в 00:00 ч
Дионтей Уайлдър се завърна с победа и е готов да мачка.

"Bronze Bomber" брутално се разправи с Робърт Хелениус. Двамата се биха миналия уикенд в Ню Йорк, където Уайлдър спечели с нокаут в първия рунд. Хелениус изглеждаше достатъчно сериозен противник за американеца, но не издържа дори един рунд.

Въпреки че Дионтей забележимо отслабна, неговият нокаутиращ удар остава невероятен. Този човек искаше да прекрати кариерата си след неуспешната трилогия с Тайсън Фюри. Добре, че Уайлдър не си окачи ръкавиците. Веднага след битката Дионтей обяви, че е готов да се срещне с Александър Усик.

По-рано той вече намекна, че много би искал да се изправи срещу украинеца, който държи повечето пояси в тежка категория. Такъв двубой е и най-логичен за Усик. Джошуа е бита карта, Фюри засега се е насочил към други съперници, а Уайлдър е отлична цел за шампиона.

Една страхотна победа над Хелениус определено дава правото на Уайлдър да поиска битка за титлата. Не забравяйте, че само Тайсън Фюри успя да победи този човек. В същото време Фюри беше повален няколко пъти от невероятния удар на Уайлдър.

Остава впечатление, че Уайлдър ще стане най-опасният противник в кариерата на Александър. И има доста голям шанс Александър да загуби. Това е така, защото Уайлдър изобщо не прощава грешките. Украинецът допусна много грешки във втората битка с Джошуа.

Уайлдър показа, че неговият удар e зверски, дори и в 12-тия рунд. Видяхме това в първата битка с Фюри. Как Фюри победи Уайлдър? Отлична техника, размери и тежък удар, който нокаутира Дионтей. Техниката на Усик е отлична, в този компонент той определено надминава всички тежки категории в света.

Но той няма нокаутиращ удар, а и размерите са големи проблеми. Усик едва ли ще успее да свали Уайлдър, няма да може и да го изтощава в безкрайни клинчове - няма да има достатъчно тежест. Уайлдър се нуждае само от един удар, за да вземе всичко от Саша. Двубоят между американец и украинец би трябвало да е фантастичен.

Вие как мислите ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес