Зареждане

Димитър Димитров победи Кирил Борисов със съдийско решение

Димитър Димитров победи Кирил Борисов със съдийско решение
Публикувано на: Май 25, 2024 в 21:57 ч
Една от най-очакваните битки в MAX FIGHT 58 беше двубоят в тежка категория по бокс между Димитър Димитров и Кирил Борисов.

Димитров успя да контролира повече първия рунд. И двамата размениха доста силни удари, като към края Борисов успя да вкара няколко мощни попадения в серия.

Във втория рунд двамата излязоха все така подвижни и бързи в ударите си. Тук Борисов на няколко пъти вкара доста тежки удари, които определено имаха ефект върху опонента му. Те обаче костваха доста енергия на столичния боксьор и това малко навреди на защитата му, което бе усетено от Димитров, но не успя да се възползва.

Вижте всички резултати от MAX FIGHT 58.


Димитър Димитров започна добре третия рунд, играейки премерено и с атаки в правилните моменти, като в средата на рунда успя да отбележи нокдаун. Натискът от Димитров продължава да е сериозен, докато не получи брутален ляв в лицето точно докато атакува. След това перничанинът успя на няколко пъти да комбинира удари в тялото и главата, при което Борисов влее доста в защита, надявайки се да нанесе един точен и тежък удар, с който да отбележи нокаут.

В последната четвърта част двамата бяха доста умерени в ударите си, но Димитров определено водеше още темпото на битката и въпреки, че получи няколко много тежки удари, някои дори в тила му, той успя да продължи.

Двамата стигнаха до съдийско решение, което бе отсъдено с 2:1 в полза на Димитров.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес