Зареждане

Dillian Whyte: Искам Anthony Joshua, но той ме избягва

Dillian Whyte: Искам Anthony Joshua, но той ме избягва
Публикувано на: Декември 30, 2018 в 04:24 ч
Dillian Whyte успя да нокаутира Derek Chisora миналия уикенд и предизвика на реванш Anthony Joshua, който ще се бие на 13-ти април в Лондон, но все още няма опонент. AJ чака отговор от Deontay Wilder, който в момента няма интерес за битка с него и най-вероятно AJ ще се бие с Whyte, който иска да се бият, но смята, че Joshua бяга от него:



Опитахме да направим тази битка зад кулисите и проведохме доста разговори, но така и не става. Битката рано или късно ще се случи, но аз искам да стане сега. Сега аз съм в добра позиция. Последната битка с AJ, не бях във форма, имах контузии и почти го победих. Според мен той видя, че моята сила се завръща и си връщам формата.

 Аз искам да се бия с него но смятам, че неговият екип му казва, че в момента нямат нужда от здравите удари на Dillian Whyte. Искам да се бия с Joshua, защото имаме история и ако го победя, то може да стигнем до трилогия. Те всички ме избягват, но рано или късно ще се бием. Въпрос на време е да се бием.





Dillian има само една загуба в кариерата си и тя е с нокаут от AJ през 2015 година. Откакто загуби обаче Whyte навърза серия от 9 поредни победи.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес