Зареждане

Дилиън Уайт: Владимир Кличко нокаутира Уайлдър по време на спаринг

Дилиън Уайт: Владимир Кличко нокаутира Уайлдър по време на спаринг
Публикувано на: Януари 13, 2020 в 10:15 ч
н
Дилиън Уайт разкри, че бившият шампион в тежка категория Владимир Кличко е нокаутирал Дионтей Уайлдър по време на спаринг преди години. Уайт е бил сред мнозината боксьори, които са пътували до Австрия, за да тренират в Stanglwirt, където тренирал и Кличко. Дилиън станал свидетел на това как Кличко наказва мнозина, докато се готвил за поредната защита на титлата си.

Уайт искал да подобрява уменията си и станал свидетел на тежки нокаути. Кличко нокаутирал всички и сред тях били Сам Секстън и Дионтей Уайлдър. Ето какво сподели Уайт за видяното в Австрия пред Sky Sports:


Отидох там и исках да се уча, а Кличко нокаутираше всички. Тогава си казах, че няма да успее с мен. Видях как Кличко счупи носа на Секстън. Казах му, че няма да успее с мен, защото аз идвам и съм готов. Качих се с него на ринга и му дадох подобаваща битка, заради която ме пратиха у дома. 

Видях как Владимир успя да нокаутира Уайлдър. Кличко го нокаутира. Двамата бяха на ринга и Уайлдър оказваше натиск и подивя. Кличко от своя страна даде назад, сменяше водещия си крак, финтираше, вкарваше джабове в тялото. Кличко финтира с джаб, а след него вкара ляво кроше. 

Уайлдър беше нокаутиран брутално. Това не беше нокдаун, а чист нокаут. Това най-вероятно е причината да не искат битка с Кличко. Аз ще стана шампион. Гладен съм, имам психиката и съм достатъчно добър. Все още се подобрявам и не съм стигнал до най-добрата си форма.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес