Зареждане

Дилиън Уайт: Пулев е наполовина зеленчук

Дилиън Уайт: Пулев е наполовина зеленчук
Публикувано на: Април 15, 2020 в 08:39 ч
Дилиън Уайт настоява, че Антъни Джошуа трябва да се бие с него, вместо с Кубрат Пулев. Уайт вижда 38-годишния българин като "стар" и "наполовина зеленчук".

Уайт е много обиден, че Джошуа не му дава реванш през всички тези години. Всъщност той имаше шанс да се бие с шампиона през 2019-та, но той отказа битката и затова Джошуа за изправи срещу Анди Руиз.

"Джошуа каза, че иска да се бие с мен, но само говори. Той трябва да се бие с мен, а не с Пулев. Това е безмислен двубой. Пулев е зеленчук. Той е наполовина човек, наполовина зеленчук.

А и е стар сега; той не беше добър дори и когато беше в разцвета на силите си. Има хубав ляв прав, но това е всичко. Аз също бях готов да се бия с Пулев, но те искаха да направят срещата в България.

Предложиха ми 1.7 милиона долара за битка там, а след това отмениха срещата. После ме обвиниха, че съм бил уплашен. Никога не съм бил уплашен. Просто искамад се бие с най-добрите.

Не съм най-добрия боец на света, нито най-силния и най-бързия, но има нещо, което нося в себе и всички те го знаят. Когато дойде момента за работа аз излизам и си проправям път с юмруци."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес