Зареждане

Дейна Уайт се обадил на Логан Пол преди UFC 264

Дейна Уайт се обадил на Логан Пол преди UFC 264
Публикувано на: Юли 19, 2021 в 04:00 ч
Дейна Уайт може и да не е голям фен на Джейк Пол, но въпреки това му е дал добър билет за UFC 264, което се проведе преди седмица във Вегас. Логан Пол сподели, че президента на UFC му е звъннал, защото видял, че двамата братя са си взели билети за голямото събитие.

Уайт им предложил по-добри места при мястото, на което настаняват важните клечки. Братята Пол останали изненадани от обаждането и офертата на шефа на UFC. Джейк често го критикува, защото плаща ниски заплати на бойците в UFC.

Дейна не остава длъжен на Джейк, но разбира от бизнес и понякога личните неща остават на заден план за сметка за разни дивиденти. Ето какво сподели Логан Пол за обаждането на Уайт:

Дейна Уайт ми се обади, а аз му отговорих и не знаех какво да очаквам. Джейк го ядосва и двамата имат вражда. Аз обаче казах, че обичам Дейна Уайт и винаги ще е така. Той е безскрупулен бизнесмен и не знам какво мисли за мен. 

Моята връзка с Джейк винаги ще има предимство, но ако мога да съм в добри отношения с някого, тогава ще бъда. Уайт ми каза, че ние имаме билети за UFC 264, но той имал по-добри такива за нас. Имало места в така нареченото място за милиардери. 

Дейна каза, че там ще имаме по-добро виждане. Уайт ме настанява на по-добро място и аз му благодарих. Затворих му телефона, а Джейк каза, че било доста странно от негова страна.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес