Зареждане

Дейна Уайт планира да прави боксова промоция като закачи и Power Slap

Дейна Уайт планира да прави боксова промоция като закачи и Power Slap
Публикувано на: Март 22, 2023 в 00:00 ч
Sports Business Journal съобщава, че Дейна Уайт планира да разшири Power Slap League в допълнение към преминаването към бокса.

Въпреки лошите оценки на TBS и новината, че ще се премести онлайн в Rumble TV, Уайт посочи, че начинанието има „значително присъствие в социалните медии“. По-важното е, че Уайт каза, че инвеститорите са „приятно изненадани“.

SBJ също така съобщава, че Уайт работи за организирането на боксова организация, която се надява да стартира „през следващите 12-24 месеца“. В продължение на няколко години Уайт се заиграва със Zuffa Boxing, за да стъпи в този спорт. Но по една или друга причина не е стартирал начинанието. И все пак, той го направи доста бързо с Power Slap.

Уайт изглежда се занимаваше с бокс, когато Конър Макгрегър се би с Флойд Мейуедър, но нямаше последващи действия въпреки големия успех в PPV.

„Приятно изненадани“ изглежда по-скоро като прогноза, отколкото като реалност. Уайт не се отказва от Power Slap и рекламните канали на UFC използваха своите пълни сили, за да рекламират състезанието по шамари.

Възможно ли е да видим инициатива на Уайт в бокса, някак комбинирана и с Power Slap?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес