Зареждане

Дейна Уайт: Флойд Мейуедър иска да се бие

Дейна Уайт: Флойд Мейуедър иска да се бие
Публикувано на: Август 14, 2020 в 05:00 ч
Президентът на UFC, Дейна Уайт сподели, че все още има интерес към съвместна работа с легендарният Флойд Мейуедър. Двамата се срещнаха преди няколко месеца и изявиха желание да направят нещо в бойните спортове. За съжаление нещата бяха сложени на пауза заради коронавируса, но Уайт твърди, че Флойд Мейуедър иска да се бие.

Преди няколко години Флойд премери сили с Конър Макгрегър в бокса и двамата изкараха сериозни заплати. Дейна побърза да изтъкне, че Макгрегър е в пенсия, но Мейуедър често го предизвиква в социалните мрежи. Не е ясно какво крие бъдещето за двамата, но едно е ясно и това е, че непобедения американец иска да се боксира. Ето какво сподели Уайт по темата:


Двамата с Флойд преговаряме и има интерес от двете страни. Мейуедър иска да се бие. Вероятно ще стане нещо. Сега се занимавам с всичките глупости, които се случват през 2020 година. Двамата с Флойд искаме да работим заедно и ще направим нещо. 

Имам нужда от малко време, за да се справя с нещата. Не знам какво ще стане. Битката между Флойд и Макгрегър беше перфектната буря. Това нещо беше изградено от феновете, медиите и стана това, което стана. Към момента Конър Макгрегър вече е в пенсия.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес