Зареждане

Дейна Уайт: Джейк Пол си избира само дърти борци

Дейна Уайт: Джейк Пол си избира само дърти борци
Публикувано на: Август 7, 2021 в 02:00 ч
Дейна Уайт смята, че медиите са изоставили Джейк Пол, защото вече е скучен. Звездата от YouTube си избира боксови мачове с бивши ММА бойци, които вече са стари и основата им е борба, а не бокс.

Джейк вече нокаутира Бен Аскрен в началото на годината, а в края на месеца ще премери сили и с Тайрън Уудли. Много хора смятат, че Уудли е голяма заплаха за Пол, но президента на UFC не мисли така.

Дейна призова младата звезда да се бие с истински боксьори, а не с дърти борци, които нямат победа от 3 години. Уайт никога не е имал добро мнение за Уудли и не е изненадващо, че говори така по негов адрес.

Ето какво още каза Дейна за Джейк Пол в една от последните си изяви пред медиите:

Не мразя това хлапе, но не виждам как може да работим заедно. Да, Пол е досаден. Той се опитва да прави пари, но има много малко постижения. Съмнявам се, че ще работим заедно. 

Аз правя битки, в които изправям едни срещу други най-добрите. Джейк може да се бие с различни знаменитости всяка седмица. Има си пазар за това и хората плащат, за да гледат такива неща.

Медиите вече не следват Джейк Пол така, както в началото. Този трик вече остарява. Мисля, че за да си върне медиите, ще трябва да се бие с някого. 

На медиите им омръзна от триковете на Пол. Той тежи 86 килограма и иска да се бие с бойци, които тежат по 70-77 килограма. 

Джейк избира борци, които вече са на 40 години и нямат победа от 3 години. Ако иска да бъде взет насериозно от медиите, тогава ще трябва да направи истинска битка. 

Прав ли е Уайт ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес