Най-големият сайт за бойни спортове

       

Deontay Wilder иска обединяващ мач с Joseph Parker

Deontay Wilder иска обединяващ мач с Joseph Parker
Публикувано на: Януари 11, 2017 в 09:47 ч
 
Световният шампион във версия WBC Deontay Wilder заяви, че с радост би се изправил срещу шампиона на WBO Joseph Parker в двубой, обединяващ титлите. Според “Bronze Bomber”, това би могло да се случи през месец април.


На 25 февруари Wilder ще се завърне на ринга, защитавайки пояса си срещу поляка Andrzej Wawrzyk. Ако всичко се развие по план, той е готов скоро след това да се бие и срещу Joseph Parker.

Самият Parker трябваше да защитава титлата си срещу David Haye, но британецът предпочете да се бие срещу сънародника си Tony Bellew. На Parker бе предложен вариантът Hughie Fury, но неговият промоутър предпочита варианта за обединяващ сблъсък с Deontay Wilder.

“Ще обсъдим всички опции. Ще се свържем и с хората на Al Haymon относно Deontay Wilder. Имаме възможности. Не се страхуваме от никого. Нашето желание е да обединим поясите”, заяви David Higgins от Duco Events.

Deontay Wilder заяви, че неговото желание е да прибави още един пояс към колекцията си.

“Когато чух това, веднага се обадих на хората ми и им казах, че ако всичко се развие добре през февруари, то тогава искам Parker. Нямам контузии, ръката ми е вече възстановена. Искам да обединя поясите, но по-лесно е да се каже, отколкото да се направи. Боксът е бизнес, като има различни правила и регулации. Ще видим какво ще стане. Те го искат, аз определено също го искам”.

Свързани Новини

Deontay Wilder излиза срещу Luis Ortiz на 4 ноември

Deontay Wilder излиза срещу Luis Ortiz на 4 ноември
Deontay Wilder ще защитава титлата си по бокс в тежката категория срещу Luis Ortiz на 4 ноември в Бруклин, Ню Йорк.
Новини » септември 19, 2017 (27)
цялата новина

Joshua иска победителя от срещата между Deontay Wilder и Luis Ortiz

Joshua иска победителя от срещата между Deontay Wilder и Luis Ortiz
Всички очакват подобна битка с нетърпение...
Новини » септември 1, 2017 (22)
цялата новина
Мнения в Facebook