Зареждане

Deontay Wilder: До 9 месеца ще съм безспорен шампион

Deontay Wilder: До 9 месеца ще съм безспорен шампион
Публикувано на: Октомври 3, 2019 в 04:00 ч
Deontay Wilder вярва, че ще защити титлата си в тежка категория на WBC с победа над Luis Ortiz. Двамата ще се бият за втори път на 23-ти ноември във Вегас. През март миналата година Wilder успя да победи с нокаут в 10-тия рунд "King Kong", но се затрудни сериозно и това му донесе доста критика от обществото в бокса.

В своята последна битка Wilder победи с нокаут в 1-вия рунд Dominic Breazeale през май, а Ortiz успя да се стегне и записа 3 поредни победи, като в своята последна среща победи по точки Christian Hammer. Непобедения шампион ще влезе уверен в срещата и се закани, че ще победи със смайващ нокаут. Целта на Wilder са всички пояси и той вярва, че до 9 месеца ще е безспорен шампион:


Аз очаквам смайващ нокаут в тази битка, както винаги. Аз съм майстор в бокса и го обичам. Благословен съм с много мощ. Аз имам тази сила от 1-вия рунд до последния и от първата секунда до 36-тата минута. Аз съм опасен човек. 

Не искам битката да продължава дълго. Всички очакват нокаут когато има битка в тежка категория. Има голяма вероятност да видите нокаут в битка с мое участие. Моя график е готов и ще се бия срещу Oritz, Fury и след това предпочитам Ruiz. 

Ще видим какво ще стане. До 9 месеца ще видите един непобеден безспорен шампион в тежка категория. Едно име, едно лице и шампион. Той ще се казва Deontay Wilder. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес