Зареждане

Де Ла Оя уреди нов двубой на Раян Гарсия, въпреки че се съдят

Де Ла Оя уреди нов двубой на Раян Гарсия, въпреки че се съдят
Публикувано на: Октомври 4, 2023 в 08:32 ч
Оскар Де Ла Оя и боксовата звездата Раян Гарсия продължават да работят един с друг въпреки обстоятелствата.

„KingRy“ не е бил на ринга от априлския сблъсък с Джервонта Дейвис. Двубоят беше най-големият в кариерата на Райън Гарсия досега и той загуби в седмия рунд. След поражението Оскар Де Ла Оя и други отказаха да придружат младата звезда на пресконференцията след битката, вместо това си тръгнаха.

Както се оказа, това незначително отношение беше достатъчно, за да постави връзката на Райън Гарсия и Оскар Де Ла Оя на горещия стол. Месеци след двубоя "Golden Boy" съди боксьора, твърдейки, че той се опитва да се откаже от договора си. В отговор бившият временен шампион в лека категория съди собствения си промоутър.

Към момента Оскар де ла Оя и Райън Гарсия все още се борят в съда. Въпреки това двамата успяха да загърбят враждата си, за да работят върху следващата му битка. По-рано днес двамата обявиха, че бившият временен шампион в лека категория ще се завърне на боксовия ринг през декември.


Там Райън Гарсия ще се изправи срещу Оскар Дуарте. От своя страна, 27-годишният футболист идва след спиране на победата над Д’Анджело Кийс през май. Към момента американецът е в серия от 12 победи, което беше достатъчно, за да привлече вниманието на Оскар Де Ла Оя.

Двамата ще се бият на 2 декември в DAZN. Изненадващо, събитието няма да бъде като по-скорошните битки на Райън Гарсия и няма да се излъчва на pay-per-view. Към момента Де Ла Оя и Golden Boy Promotions не са обявили повече битки за картата в края на годината.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес