Зареждане

De La Hoya: Canelo ще бъде тестван всеки ден до срещата

De La Hoya: Canelo ще бъде тестван всеки ден до срещата
Публикувано на: Април 26, 2018 в 12:03 ч

Промоутърът на Canelo Alvarez потвърди, че боксьорът бил готов да бъде тестван за допинг всеки ден до реванша с Gennady Golovkin.

Oscar De La Hoya разкри в наскорошно интервю, че Alvarez е чист е готов да го докаже чрез тестове. Alvarez отнесе сериозна критика след като се провали на два теста през февруари.

"Canelo е чист - ще бъде тестван всеки ден до срещата."

Официално за момента не се знае обаче дали тестовете продължават, независимо какво говори De La Hoya.

Преди да се изправят един срещу друг през септември обаче, Golovkin (37-0-1, 33KO) първо ще трябва да се справи с Vanes Martirosyan (36-3-1, 21KO) на 5-ти май. Martirosyan ще замества Alvarez, като това стана ясно преди седмица.

Междувременно, De La Hoya вярва, че Alvarez е бил неправилно обвинен, тъй като заразеното месо е често срещан проблем в Мексико. С боксьорът продължават да твърдят, че точно такова месо е причината за появата на забраненото вещество в кръвта му.

"Не е честно. Това е сериозен проблем в Мексико. Неколкократно е било доказвано, Canelo просто не извади късмет - популярен е и много хора ще го намразят. Той обаче е един от най-чистите бойци, които съм срещал. Преминавал е успешно през много тестове - просто не извади късмет този път."

Оттеглилият се шампион в шест дивизии подчерта, че репутацията на Alvarez е била нередно опетнена.

"Често срещано е. Доказа се, когато мексиканският национален отбор по футбол беше тестван. Случаите са многобройни. Имаше и няколко ръгби играча, които също дадоха проби за кленбутерол. Чест проблем е."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес