Зареждане

David Haye се отказа от реванша с Bellew заради травма на бицепса

David Haye се отказа от реванша с Bellew заради травма на бицепса
Публикувано на: Ноември 21, 2017 в 10:37 ч
 
 Haye и Bellew трябваше да се изправят отново на 17-ти декември след победата на Bellew през март. Двата отбора сега обаче ще трябва да мислят за нова дата за техния реванш.
 
“Неприятно ми е да съобщя, че дългоочакваният ми реванш срещу Tony Bellew се отлага за 24-ти март или 5-ти май. В перфектно състояние съм, по-лек не съм бил през последните пет години. Нямах търпение да излезем отново на ринга и да пренапиша края на нашата сага.”
 
“За нещастие се подхлъзнах докато изпълнявах едно вече познато упражнение и си нараних бицепса. Всички доктори потвърдиха, че ще ми трябват две седмици рехабилитация.”
 
“Искам да се извиня на Tony, семейството и отбора му, както и на нашите фенове. Бях съсредоточен изцяло върху тази среща и е изключително неприятно, че не успях да завърша годината с нея. Очаквам да се завърна на ринга в началото на 2018-та.”
 
“Ще превъзмогна разочарованието си около Коледа, когато ще почна да тренирам отново и ще чакам дата за следващата си среща. Eddie Hearn както винаги ще се справи с това.”
 
Всички билети ще бъдат валидни за новата дата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес