Зареждане

Дарън Тил отказва да се бие с Майк Пери в BKFC: Няма да си разбия лицето на 31 години

Дарън Тил отказва да се бие с Майк Пери в BKFC: Няма да си разбия лицето на 31 години
Публикувано на: Юли 10, 2024 в 00:00 ч
Бившият боец на UFC Дарън Тил не се интересува от бой с Майк Пери с голи ръце, но би се боксирал с него.

Тил и Пери си отправят закани един към друг от години и много фенове искат да ги видят да се бият, но нищо не се е случило. Въпреки това Тил се надява двамата да се бият, но казва, че няма да е с голи ръце.

"Не ме интересува, ще се бия с него", обясни Дарън Тил в предаването The MMA Hour. "Не казвам "не", защото се страхувам, казвам "не", защото в момента нямам нужда да се бия с голи ръце. Няма да си разбивам лицето на 31 години, е, това е. Коя мацка ще ме загледа след това?"


Тил идва от своя боксов дебют, при който се би с Мохамед Мути в Social Knockout 3. След като нацели Мути в задната част на главата, опонентът му се свлече на пода и не можа да продължи, а съдията даде победата на Тил. След двубоя Мути се опита да нападне Тил и стана меле.

"Такива глупости се случват", заяви Дарън Тил. "Ти се търкаляш по пода в продължение на 20 минути? А аз просто гледам невярващо и си казвам: "Това наистина ли се случва в моето завръщане?". Просто не можех да повярвам. Той просто искаше да се измъкне. Усещал е силата ми там, знаел е, че намирам дистанцията си, че вероятно ще го нокаутирам в този рунд. Ето какво си мислех. И след това спечелих, а след това настъпи адът."

Дарън Тил гледа към големи битки в бокса

След като Дарън Тил спечели дебютната си победа в бокса, той заяви, че целта му е да получи голяма битка следващия път.

Тил призова Джейк Пол, Майк Пери, Хорхе Масвидал или Нейт Диас и вярва, че може да получи един от тях.

"Имаше категоричен победител, приятелю. Човекът се търкаляше на пода в продължение на 20 минути", каза Тил, когато го попитаха за реванш. "Той имаше своите пет минути слава. Това беше просто опит за бързо измъкване. Той никога, ама никога нямаше да спечели битката. Никога нямаше да направи нищо. Той също знае това. Още преди боя той знаеше това."

В момента Тил е с баланс 1-0 като боксьор и не е уговорил следващия си двубой.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес