Зареждане

Даниел Кормие: Ами ако Майк Тайсън нокатуира Джейк Пол ?

Даниел Кормие: Ами ако Майк Тайсън нокатуира Джейк Пол ?
Публикувано на: Август 31, 2024 в 12:00 ч
Джейк Пол с рекорд 10-1 в бокса ще се изправи срещу 58-годишната боксова легенда Майк Тайсън на стадион AT&T в Далас на 15 ноември.

Пол идва след победа през юли тази година, когато победи Майк Пери в шестия рунд в битката им в тежка категория. Въпреки разликите във възрастта, бившият шампион на UFC Даниел Кормие вижда опасност в тази битка, а именно опасност от Тайсън.

Тази битка може да сложи край на боксовата кариера на Джейк. Кормие, който е водещ на популярното шоу "Funky and the Champ" с Бен Аскрен, говори за предстоящата битка и изтъкна младежката енергия на Пол като възможен решаващ фактор.

Ето какво коментира Кормие по темата за Пол и Тайсън:

"Съгласен съм, че все още има нещо в Тайсън, когато тренира с Рафаел Кордейро. Но когато гледам как Джейк Пол се би с Майк Пери, виждам, че Джейк започва да се чувства неудобно, когато е под натиск. Майк Пери дори изглежда имаше шанс. Но след това, благодарение на младостта си, Джейк все още знае как да получи енергия отнякъде и в крайна сметка да спечели битката. 

Ами ако това изглежда като битка между 58-годишен мъж и 28-годишен мъж ? Ами ако Майк Тайсън вече няма достатъчно енергия да се състезава с този млад човек ? Ако Джейк Пол победи Майк Тайсън, това е загуба за много хора, защото всички обичат Майк Тайсън. Ами ако Майк го нокаутира ? Тогава всичко ще свърши за Пол. Това би бил един от най-големите неуспехи в историята на спорта, ако Пол бъде нокаутиран.“, каза Кормие.

Ще има ли нокаут в битката Пол - Тайсън ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес