Зареждане

Chris Eubank предупреди McGregor: Синът ми може да мине към ММА

Chris Eubank предупреди McGregor: Синът ми може да мине към ММА
Публикувано на: Февруари 6, 2017 в 12:04 ч
 
След като установи словесна война с Floyd Mayweather и дори се заговори, че ще се изправи срещу него, Conor McGregor предизвика интереса и на други легенди от света на бокса.


В това число влезе и Chris Eubank Sr., който по-възрастните фенове на бокса вероятно помнят от изявите му на ринга през миналия век.

Синът на Eubank - Chris Eubank Jr. е смятан за един от най-перспективните млади боксьори в света, а Eubank - старши отправи закана към Conor, че неговият син може и да се насочи към ММА в бъдеще.

“Има един тип, наречен Conor McGregor, който не спира да говори, твърдейки, че може да се справи с моя човек Mayweather. Същият Mayweather, който е майстор в това да удря и да не бъде удрян. Нямаш шанс, McGregor.”

“Нека ти кажа нещо. Ако някой ще прави кросоувър към UFC, то това е моят син. Защото той е способен да го направи. Заради името ми бях наясно, че като дете той ще бъде въвлечен в битки. Поради това, докато той все още растеше и беше на 9, аз го заведох на уроци по джиу-джицу и граплинг”.

“Само преди година бях в апартамента му, а той гледаше UFC. Попитах го, “харесваш ли това нещо?” А той каза “да, винаги го гледам”. Когато научиш нещо като дете, то остава с теб. Учиш се най-добре, когато си на 8, 9, 10 или 11. Само си представете той да мине към MMA и да започне да приспива хора като McGregor”.

Самият Eubank Jr. потвърди, че има ММА подготовка и би могъл да премине към този спорт.

“Тренирал съм ММА. Практикувал съм граплинг и всички видове джиу-джицу, докато бях хлапе. Лесно мога да премина към ММА, ако реша, като единствено ще трябва да овладея ритниците, защото никога не съм правил това. Ако говорим за бокс, един на един, McGregor няма шанс. Не можете да сравнявате боксьор и боец от UFC. Разбира се, в Октагона всичко би било различно”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес